sunnuntai 24. elokuuta 2014

Uusi treenaus kaveri ja paljon kuvia!

Olen siis saanut uuden treenaus kaverin, pv tamma Minkkis. Sen koeratsastuksesta teinkin postauksen, mutta nyt olen alkanut vuokraamaan sitä. Tänään oli toinen kerta itsenäisesti sen kanssa.
Meni paremmin kuin viimeksi! Edellis kerralla ei oikein kuunnelut pidätteitä ja laukassa välillä vei 6-0...

Tänään hain Minkkiksen laitumelta ja aloin harjata ja varustaa sitä. Huomasin jo siinä vaiheessa että neiti vähän oli rauhaton. Meinasi kääntyä 360 astetta vaikka oli käytävällä kiinni kummaltakin puolelta...
Sain kuitenkin kaikki vermeet sille päälle eikä varpaanikaan ole muussina!
Kentällä ei meinannut mennä penkin viereen vaan kääntyi aina kun sen siihen sain. Siirsin sitten penkin sen luo. Alussa käynti oli aika liian vauhdikasta ja piti heti pyytää jo hiljentämään. Siitä kuitenkin rauhottui aika nopeaan. Ravissa oli alussa aika jännittynyt eikä meinannut rentoutua. Ajoittain kuitenkin laski jo päätään.


Aluksi meno oli tällaista kamelia :D


 Mitään erikoisempaa en tehnyt, muuta kuin totuttelin tähän hevoseen ja opettelin ( tai siis yritin) istumaan harjoitusravissa, ja tällä kun on jotenkin tosi pompottava ravi, oli mulla hiukan ongelmia :D Mutta paremmin meni kuin viime kerralla! Se on jo edistystä! Kuitenkin epähuomiossa en joustanut käsillä tarpeeksi ja jäin vähän vetämään hevossen suusta... Onneksi mulla on ensviikolla kouluvalmennus! Soile Lappalainen ( joka siis pyörittää Kajaanin hevosharrastekeskusta) tulee pitämään tuntia tonne Paltaniemen tallille. Pikkasen pelottaa ja jännittää koska en ole ollut tunnilla aikoihin, hevonen on vielä aika uusi minulle, Soile on ennenkin opettanut minua ryhmässä, en osaa istua tuon isossa laukassa, pelottaa miten joudun kärsimään sen tunnin kun en osaa.. Jatkanko? Vielä riittäis!
Lopuksi kuitenkin näytti jo paremmalta
Loppuraveja :)



Hieno kopukka :)

                                 Seuraavaksi varmaan postausta valmennuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti