keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Videokoostetta sunnuntailta

Anteeksi tämä postaus on vähän myöhässä!

Sunnuntain valmennus peruuntui Soilen sairastuttua, mutta sunnuntai on mun vuokrauspäivä joten kävin ratsastamassa Minkkiksen. Sain Elinan kuvaamaan ja seuraksi tallille niin videotakin sai tehtyä!

Ilma oli mitä parhain. Aurinko paistoi, oli suhteellisen lämmin 14- astetta, vettä ei tullut kuin saavista kaatamalla, mitä siis on tullut lähi päivät.. Laitettiin kentälle ensin käynti puomit, sitten ravi ja vielä laukkapuomit. Yksi puomi oli korotettu toisesta päästä. Aluksi Minkkis kolauttelu joka jalkaa joka puomiin, mutta ravissa alkoi jo nostelemaan niitä koipiaan. Ravissa sai työstää että se rentoutuisi ja laskisi päätään alemmas. Laukassa meni oma aikansa että se alkoi rullaamaann ja menin aluksi kevyessä istunnassa ( tai siis yritin). Mutta antaa videon puhua puolestaan. Ja kyllä, jalkani seilaa ja veivaa ihan hirveesti laukassa koska en ole oppinut siinä vielä istumaan, varsinkaan polvipaikkaisilla housuilla niin että takapuoli pääsee liusumaan. Koitan korjata näitä ongelmia kokoajan!

Ostin myös uuden turvaliivin! En ole koskaan omistanut enkä käyttänyt turvaliiviä ja olenhan heppaillut jo aika kauan.. :D Ihme että olen säästynyt suuremmilta vahingoilta. Mutta nyt täytyy opetella käyttämään sitä kun alan käydä enemmän estetunnilla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti