sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Uusin ostos ja loukkaantunut hevonen

Nyt oon kirjottanut jo yli 30 postausta ja pari odottelee vielä julkaisua. Lukijoitakin on kertynyt kiitettävästi! Kiitos siitä!

Hyvin monessa blogissa on että aikaa ei tahdo enää riittää blogille ja sitähän se on kun on koulukin hoidettavana. Mullakin on nyt koeviikko meneillään mutta onneksi ei oo montaa koetta ja kaksi niistä oj suoritettu!
Torstaina olin estetunnilla ja tarkotuksena oli laittaa postausta sieltä, mutta nettiyhteys on todella huono enkä saa ladattua videota youtubeen.. Mutta tämmöisen pienen postauksen nyt kirjoitan :)

Tänään mulla oli tallipäivä kuten aina sunnuntaisin. Otin Elinan kyytiin matkalla mulle talliseuraksi ja kuvailemaan. Ihan normaalisti haettiin hepo laitsalta ja laiettiin varusteet päälle. Kentällä kävelin vähän aikaa kumpaankin suuntaan. Alotin ravaamaan ja jo ekalla askeleella tunsin että nyt ei ravaa oikein. Koitin uudestaan ja sehän selvästi ontui jotain jalkaa! Nousin selästä ja Elinan kanssa otettiin suojat pois ja kokeiltiin etujalat. Niissä ei ollut mitään turvotusta tai polvi lämmin. Pyysin Elinaa ravuuttamaan Minkkistä jotta näin itse miltä näyttää. Näytti että vasenta etusta ontui. Vietiin hepo talliin että kylmätään jalka enkä ratsasta enää. Sitten eräs tallilainen sanoi että se saattaa olla jäykkä alussa... Nooh, laitettiin hepo liinan päähän ja katottiin vetryykö. Kohta tämä tallilainen tulee ja kokeilee vielä jalat. Noh, vasen takanen oli ihan turvoksissa. Miten mä en ajatellu ku laitoin takasiin suojia! Käveltin vielä ja sitten kylmättiin jalka.
Minkkis on nyt saikulla pariviikkoa joten saa nähä milloin pääsen takaisin tämän ihanuuden selkään ♥

Mutta siihen ostokseen! Tilattiin Lauran kanssa Minkkikselle ja Rampalle päitset Hööksistä! Ostin ihanat pörröiset pinkit päitset joissa on pieniä sydämmiä. Aivan ihanat sanon minä.


Tämä vielä sillon kun olin menossa ratsastamaan..
Tässä näkyy nuo päitset

6 kommenttia:

  1. Harmi ku tollastaa tulee vastaan, toivittavasti ei pahempaa :) nätti heppa ja kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) ja niimpä... nooh tätä se on hevosten kanssa

      Poista
  2. Moikka! :) Kysyit kommentilla blogissani, että miten saan puhelimella otetut kuvat bloggeriin. Itte en ainakaan puhelimella saa suoraan, niin lähetän kuvat ensin puhelimelta omaan spostiini ja tallennan sieltä koneelle, ja sitä kautta sitten bloggeriin. :)

    http://kaksimaailmaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa... Enpä oo kyllä tuota ajatellut.. :D mutta voisin kokeilla :)

      Poista
  3. Toivottavasti heppa tulee pian kuntoon, jalat kun on aikalailla ikuinen huolenaihe näiden hevosten parissa.. :/ Mutta kivan oloinen blogi sulla ja tosi nätti banneri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nyt pidemmän aikaa saikulla :( mutta kiitos!:)

      Poista