keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden viimeiset ratsastukset!

Taas jälleen vuosi vaihtuu ja tehdään lupauksia jotka jäävät kuitenkin lunastamatta. "rantakunto 2015", "parannan koulussa", "syön terveellisemmin", "käyn salilla" ymym mitä nyt keksii. Lopetan siis lupauksien tekemiset koska ne eivät koskaan toteudu.. heh :D

Vuosi 2014 oli erittäin hyvä hevosvuosi minulla! Sain vuokralle Kassun, kesällä Poju, syksyllä tutustuin Hanna-Kaisaan ja hänen ihaniin hevosiin. Pääsin parilla tunnillakin käymään. Edistystä on tapahtunut istunnassa ja esteillä. Vakavia tapaturmiakaan ei ole sattunut, onneksi! Eli kulunut vuosi on sen tiimoilta ollut hyvä. Jospa tämä sama meno jatkuisi vielä vuonna 2015 ja pääsisi vihdoin kisoihin! Sinne tähdätään.

Mutta nyt tämänpäiväiseen ratsatukseen! Hevonenhan on Rita, pv-tamma ja ikää taisi olla 12 vuotta.
Hiukan tammamainen tämä tamma mutta hyvin on selvitty ilman pahempia ongelmia.
Kun kentälle ilmestyi puomit saivat ne Ritan pään vähän kierroksille... Ravasi nätisti mutta laukkaaminen oli aluksi toinen juttu. Pukkia, pomppuja ja hyppyjä. No eihän siinä mitään, pääsinhän kokeilemaan oliko lumi kylmää! Kävelin kierroksen että se rauhottuu ja uutta yritystä kehiin. Puoli kenttää viskotaan päätä ja yritetään hyppiä mutta kun huomataan että siitä ei oo hyötyä ni osattiinhan sitä nätistikin mennä! Ravipuomit oli maassa jotka vaihdettiin sitten laukkapuomeihin. Tässä kohtaa kävin siellä maassa.. Muuten onnistunut reissu ja ensvuoden puolella palaillaan takasin hevos hommiin!











                                            HYVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti