maanantai 13. lokakuuta 2014

Liikaa taukoa... ja jälleen uusi hevonen kuvioissa!

Tässä on nyt ollut kaikenlaista hevosrintamalla kuin ihan arjessakin.
Ensiksi, Minkkis on siis vieläkin saikulla jalkansa takia ja siksi aikaa olen saanut toisen hevosen, (joka esiintyy kuvissa) lv-tamma Lissu. Mukava ratsastaa ja laukat nousee hyvin. Ei ole mikään raakile :D
      Ratsastuskuvia ei sen takia ole tullut, koska kenttä ollut rempassa aika pitkään... Ollaan siis maastoiltu aika paljon. Kerran päästiin kentälle vaikka siinä ei ole päälyshiekkaa mutta nyt on satanut niin paljon että ei puhettakaan että kentällä voisi mennä.

Käyn edelleen keskiviikkosin ja sunnuntaisin tallilla ja marraskuussa käyn hoitamassa kerran viikkoon enemmän ja siinä tulee kerran viikkoon enemmän ratsastusta. En kuitenkaan lupaa että kuvia tulisi, koska iltaisin alkaa olla jo pimeää eikä tietoa miten kauan menee että kenttä täysin toiminta kunnossa.
Kentän takia en siis ole päässyt tunneillekkaan... Kova hinku ois kisaamaan :(

Tännekkin Kainuunmaalle alkaa tuo lumi ja pakkanen tulla. On aamuja jollon ei puhettakaan että skootterilla menis kouluun. Skootteri mukavan jääkerroksen alla... Onneks on semmonen 1km kouluun niin hyvä matka kävellä :) Tallille on päässyt skootterilla. Vielä... Ei kauaa... Ollaan myös syyslomalla Lauran kanssa menossa Matkukseen ja sielläjän on Hööks joten saas nähdä tarttuuko mitään mukaan ;) Ei sillä että mulla rahaa ois joka kauppaan tuhlata :(

                                               Kuvat puhelimella otettuja! 

Tässä ollaan Lauran ja Rampan kanssa maastossa + turvallista puhelimenkäyttöä

Minttu-poni harjauksessa :)

Lissu

Lissu

Ratsastamaan lähössä :)

Vähän puhdasta pellettiä välillä joukkoon ;)

Miten teillä on syksy lähtenyt käyntiin?Oletteko päässeet kisaamaan vielä viimesiä kisoja?






2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, nää syyskelit on kyllä niin p*rseestä... Ja itse asiassa 2.11 mulla on vasta ekat kisat tälle kaudelle :D Poni tuli mulle ylläpitoon kuitenkin vasta elokuussa, eikä sen jälkeen ole ollut sopivia kisoja... Mutta nyt siis sinne tähdätään :)
    Mutta kiva postaus ja ihana varsinkin toi Minttu-poni! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itsellä ei ole ollut oikein sopivaa hevosta koko vuonna joten kisailut on vähän jääny.. :D ja eihän sitä heti uuden ponin kanssa kannata lähteä kisaradoille ;)

      Poista