torstai 17. heinäkuuta 2014

Kuvaton

Heip! Oon nyt ollut kaks viikkoa poissa kotoa (Oulussa ja mökillä) ja nyt pääsin koneelle, mutta en omalle joten kuvia en tälle voi siirtää ja se selittää miksi harmillisesti tässä postauksessa ei ole kuvia. Kännykästäkään en niitä saa siirettyä.. En ymmärrä miks se ei anna vaikka olen ladannut tarvittavat sovellukset. Tietää nuo lumiat...
Mutta asiaan. Tänään kävin ratsimassa Kassun.
Ilma oli tukala ja kostea ja ilmassa oli ukkosta ja tummia pilviä. Lähtiessä katsoin ulos ja satoi vettä. Kuitenkin ulos päästyä ei satanut eikä satanut tallillakaan. Kassu on nyt pihatossa ja koko tallilla on vaan kaksi muuta hevosta Kassun lisäksi. Kaikki muut ovat laitumella..
Harjasin Kassua ja siinä sitä hommaa riitti. Heppa oli ihan hiekkanen ja sitä sai voimalla harjata. Ötököitä oli kimpussa ja huomasi että Kassulla alko palaa jo käpy. Äkkiä varusteet päälle ja kentälle!
Alotin ihan kävelemällä ja tekemällä isoja ympyröitä taivuttaen. Oli kyllä niin tahmea ja hidas pohkeelle! Sai käskee ihan kunnolla ennekun siirty raviin. Oli hankaluuksia saada Kassu taipumaan kunnolla. Ötökät häiritsi sen keskittymistä kun päätä nakkeli ja korvat heilu. Ravi oli epätasaista mutta ei kaahotusta. Laukannut en ollenkaan kun en jaksanu sitä vääntää.. Tein paljon ravi-käynti siirtymisiä. Niin kauan että ravista käyntiin siirtyminen oli halutunlainen, eli ei että pysähtyy melkein suoraan kuten aijemmat siirtymät oli, vaan helppo ja pehmeä siirtyminen. Kolme kertaa putkeen tuli hyvä ja se riitti. Vielä hetki käyntiä ja taivutusta ja sitten pitkät ohjat. Talutin vielä maasta yhden kierroksen kentän ympäri. Taputukset ja talliiin.

Sitten... ensviikolla lähdetään klinikalle kasperin kanssa. Kun vaivat eivät ole loppuneet koko keväänä vaikka on hoidettu. Kokoajan jotain uutta. Millon jalat ja millon joku muu. Nyt jos selviäis mistä kaikki johtuu ja miks uusii. Huomenna menen kassun kanssa maastoon joten sieltä ei kuvia. Luultavimmin vasta ensviikolla saatte kuvia ja postauksia... Nyyh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti