keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Vanhoja kuvia


Tässä on ollut hieman taukoa postauksista, koska ei ole ollut mitään mistä postata. En oo käyny ratsastaa, enkä oikein tallillakaan. Kassu on nyt ollu melkeen kaksi viikkoa liikutus kiellossa jalkojen takia. Ens viikolla kuitenkin käyn kolmena päivänä ja jospa saisin kuvaajan mukaan!
Blogger ei taas anna muokata tätä blogia vaikka haluaisin.. Pitäs jotain välimuistia muka tyhjentää. Äiti saa hoitaa sen homman.. Mutta nyt tähän postaukseen!

Ajattelin penkoa hieman arkistoja ja etsiä vanhoja heppakuvia minusta. Kaikkein vanhimpia en löydä koska ne on jossain vanhalla irtokiintolevyllä. Kuvia tais löyty vuodesta 2012 tähän päivään, paitsi facebookissa oli pari vanhaa kuvaa ja tallensin ne koneelle.
Aika paljon on kuvia kun menen kaverini hevosella Muusalla.. Mutta ei se haittaa! Kaikki on eri kerralta kuitenkin. Kävin vain selässä niissä kuvissa missä minulla ei ole kypärää!
Tyttö oli vuokrahevoseni syksyn 2013, Ilona on kaverini hevonen jolla ratsastin muutaman kerran, Manta ja Lilli ovat ratsastuskoulun hevosia, Muusa kaverini poni, ja Kassu tämänhetkinen vuokrahevonen.


Muusalla vuoden 2012 lokakuussa
Muusalla tammikuussa 2013
Lillillä 2012
maaliskuu 2013
Jesmantalla vuonna 2012

Kesäkuu 2013

Tyttö, marraskuu 2013
Tytöllä lokakuussa 2013. Tais olla toka kerta Tytöllä..

Ilona, joulukuu 2013
Ilona, joulukuu 2013. Tällöin hyppäsin 75cm ja se oli uusi ennätykseni. Tulin myös kaksi kertaa alas selästä..

Kassu, Tammikuussa 2014. Onko edes meidän meno parantunut tähän päivään? :O


2 kommenttia:

  1. Onpa ihana banneri! Millä ohjelmalla oot tehnyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banneri ei ole minun tekemä vaan Enna Kujansuu on sen taiteillut :)

      Poista