torstai 12. kesäkuuta 2014

Hurja maastoreissu

Tänään käytiin ystäväni Iidan ja sen hevosen kanssa maastossa! Oli hyvä ilma, ei liian kuuma eikä kylmä. Ravattiin ja otettiin laukkaspurtitkin. Käännyttiin yhelle polulle, joka alkoi muuttua pusikoksi... Aikamme sitä rämmittiin ja naureskeltiin kun ei tiedetty missä ollaan. Luulimme selviävämme kun saavuttiin isommalle tielle. Vaan ei... Taloja alkoi tulla ja autoja tuli vastaan. Ei hajuakaan missä oltiin. Käveltiin kuitenkin sen tien päähän ja saavuimme asfaltti tien varteen. Käännyttiin takasin että keretään joskus taas tallille. Pusikot rämmittiin uudestaan ja ravattiin enemmän jotta menis vähemmän aikaa. Mun puhelimen navigointia koitettiin käyttää, mutta oli aika vaikeeta hevosen selästä kun ei meinannu puhelin pysyä käessä. Jonkun ajan päästä päästiin taas turvalliselle hiekkapolulle ja reitti tallille oli tiedossa.
Pojun kanssa oltiin melkeimpä koko matka Iidan takana ja Poju kyllä meni toisen mukana :D Oli aika paljon pidättelemistä että ei ois ihan toisen pyllyssä kiinni.
Tallille päästiin ja reissuun meni semmonen 1h ja 15min. Hoidin Pojun nukkuma kuntoon ja laitoin karsinaaan yöksi. Nauroin äitille että pitääkö Pojulle lukea vielä iltasatu! :D Kävin vielä repimässä vihreetä kun sunnuntaina on lähtö laitumelle niin mahollisimman paljon vihreää. Ovet vielä lukkoon ja avain piiloon (;

Kuva materiaalia ei nyt ole paljoa koska ei sieltä metän keskeltä mitään kuvia ole.En kuitenkaan kuvatonta postausta tee :)
Tänään tuli paketti Hööksiltä. Haluatteko tietää mitä sieltä tuli?

Lenkin jälkeen odotellaan että pääsis syömäään!

" Älä viitti. Koita joutua ni pääsis mussuttaa ruokaa"

"Jihuuu!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti