sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Uutta ilmettä

Ulkoasu on vähän muuttunut ja muokkailen sitä kokoajan.
Kiitos ihanasta bannerista kuuluu henkilölle kuin Enna Kujansuu, ja hänen bloginsa kautta löysin banneripajan. Nyt en vain muista mikä blogi se oli ja mistä mä sinne pääsin... Voin linkittää sen heti kun sen löydän! :D Mielipiteitä saa kertoa ihan vapaasti ja niiden pohjalta voin sitten muokkailla tätä lisää :)
Ens viikolla menen tallille piiitkästä aikaa kattomaan Kassua! En oo koko kesänä käyny siellä tallilla... Syitä on muutama, ja ne ehkä enemmän koskee tallia kuin mitään muuta. Nyt kun kävin Pojua hoitamassa siistillä ravitallilla ei huonompi enää kelpaa kun on saanu maistaa parempaa... :D Mutta Kassun selkään jo ikävä niin sinne menossa sitten. Toivotaan että vaikka äiti pääsee kuvaamaan ja että ilmat suosii!

Juhannushan se tais olla nyt tosiaan ja se meni rattoisasti mökillä sukulaisten kanssa. Ilma ei ollut hyvä, vettä ei satanu mut oli kylymä! Ja tuuli kovasti järveltä päin. Kokko sytytettiin ja tuuli edelleen. Tuuli niin rajusti että tuli roihusi vaakatasossa monta metriä pitkänä (jos kukaan tajusi). Parin metrin päästä kokosta puut ja mehtä ja maassa olevat varvut ja risut syttyivät tuleen. N. 7m mehtää paljo ja tuli pysähtyi nuotiolle, jonka ympärillä ei ollut kun kalliota, joten ne ei syttyny. Äkkiä saunalta sankkoja ja vateja ja vettä hakemaan! Mustaksihan se meni ja kaikki tulen tiellä olleet palo. Puista paljo alimmat oksat. Mä niiin tiesin että niin tulee käymään, mutta kun asialle laittaa muutaman humalaisen aikuisen, mitä muutakaan voi odottaa...
Mökillä oli myös menossa mukana kaksi isoa villakoiraa ja kaksi isoa kissaa :)

Tässä tulos...

Lumo
Loimu


3 kommenttia:

  1. Ei vitsi onko teillä maine cooneja? Vai norjalaisia metsäkissoja? Todella kauniita ! Meiltä löytyy yksi maine herra kotikulmilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mainecooneja ovat! puolivuotiaita söpöyksiä ;)

      Poista
    2. Vooi eiikää :D ! Aivan tajuttoman upeita !

      Poista