sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Päivittelyä

Heips! Ulkoasua olen vähän muokkaillut. Taustaa vaihdoin ja bannerin tein. En ole oikein tyytyväinen ja saatte heittää kommenttia ja vinkkejä mitä kannattais seuraavaks tehhä!
Mökillä oltiin kolme yötä ja tänään tultiin takasin kotiin. Vasta torstaina pääsen ratsastamaan Pojua ja sunnuntaina se lähteekin jo laitumelle. Nyyh. Kassua käyn nyt harvemmin liikuttamassa, mutta toivottavasti tämä blogi ei nyt ihan kuolisi...

Saatte nyt vähän kuvia mökiltä! Ilmat oli mitä parhaimmat. Uinu en, koska olen vilukissa! Oli ihan liian kylmää vettä. Elli kyllä nautti joka hetkestä ja sen kyllä näki. Reppana pyöriskeli nurmikolla ja juoksi pitkin mehtiä. Naapuri mökilläki tais käydä monta kertaa... Käytiin veneellä soutelemassa ihan vähän matkaa ja Elli juoksi rantoja pitkin perässä! Toisten mökkien rantojen läpi ja haukku.. Mami oli liian kaukana :D
Sitten käytiin läheiseltä puutarhalta ostamassa kukkia ja laitoin niitä sitten purkkiin.





Ja ettei postaus olisi täysin hepaton, laitoin vielä tämän ;)       




                                     Minkälaista postausta haluaisitte seuraavaksi?

6 kommenttia:

  1. Hei! Bannerisi, jonka tilasit on nyt valmis, ja kopioitavissa banneripajastani :) Blogissani on kopioinninesto, joten tee näin: Ensin kopioit normaalisti, tulee ei kopiointia, sitten painat ok ja kopioit uudelleen, näytölle tulee sama teksti, nyt siinä lukee myös "älä anna tämän...", ja painat raksin ruutuun. Sitten voit kolmannella kerralla kopioda normaalisti! :) Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  2. Mahtava blogi liityin lukijaksi ja en ole kopioinut sitä kuvaa sinulta sitä toivepostauksia sattumalta samanlaiset, toivottavasti uskot:)!!

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva banneri, antaa ihanasti väriä blogiin! Vinkkinä; rajatut pääkuvat + ratsastuskuvat voisivat olla isoja, ne on paljo näyttävämmän näkösiä sillee (:
    Tee seuraavaksi vaikka jokin erikoispostaus! Esimerkiksi lifestylepostaus, videopostaus, omien ratsastusvarusteittesi esittelyä tai muuta sellaista! (:
    Tässon mun blogi, ois kiva jos kävisit kurkkaamassa! http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastusvaruste listauksen voisin tehdäkkin, koska tuli tänään paketti Hööksiltä ;)
      Ja kiitos vinkeistä!

      Poista
  4. Sut on haastettu! :)

    http://happystarlets.blogspot.fi/2014/06/kesasuunnitelmia.html

    VastaaPoista